My Korean Skincare Routine

юли 29, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Мнооого харесвам всякакви корейски продукти, а тук имам цели три кутийки с минита на любими марки. Neogen - Happy Skin Starts Here, Jumiso Let's Go! Kit, Benton Green Tea Deluxe. Много, много сладки продукти. За някои от тях бях чела ревюта, други бях виждала из интернет, а трети са ми напълно непознати. Определено така имам възможност да опитам най-популярните неща на трите бранда и да видя кое ще се хареса на моята кожа най-много. Веднага ги включих в рутината си и мноого ми харесаха. Те са от сайта https://vanesis.ch/, които в момента имат летни промоции с отстъпки до - 20% за всички продукти на сайта си. VANESI´S SECRETS е швейцарски он-лайн магазин. Екипът им смята, че красотата има силата да дава увереност на хората и по този начин да ги трансформира както външно, така и вътрешно. Екипът им вярва, че всеки човек крие собствената си красота и може да я подчертае с подходящите „тайни“. Ето защо откриват най-важните тайни за красота и грижи от различни страни и култури за нас и ни ги представят в он-лайн магазина си.
Първият комплект, който веднага привлече вниманието ми е Neogen Happy Skin Starts Here Trial 5 Type Kit. Съдържа пет от най-популярните и поръчвани продукти на Neogen. 
Две маски за лице - Bio-Peel Gauze Peeling Pad - with green tea and with wine, които супер добре почистват и успокояват кожата. Следващият продукт е почистващата вода Real Flower Cleansing Water. Пълна със съставки от естествен произход и с екстракт от невен. Премахва грима великолепно, намалява замърсяванията, като същевременно успокоява кожата. Харесва ми, че почиства от раз, не оставя филм след нея и има чудесен лек аромат. Корейците са топ в почистването на лицето, определено ги признавам винаги. След като почистя лицето нансям останалите два продукта. 
Хидратиращата есенция Real Ferment Micro Essence намалява дефектите и оставя кожата подхранена. Течна, много лека и ефирна, веднага попиваща и не оставяща следи.
Накрая нанасям от великия серум с витамин С Real Vita C Serum. Също е течен, много лек и немазен. Попива напълно в кожата и я подхранва в дълбочина. Избистря тена и кожата стои чудесна. Също така в кутията има комплект яки стикери, с които можете да си украсите тефтера, химикалките, несесера с козметика или каквото още се сетите.
Следващият комплект с минита е на бранда Jumiso Let's Go! Kit. В готината червена кутия открих черити суперски продука за цялостна грижа за кожата. Те са най-продаваните продукти на Jumiso. За първи път опитвам и тази марка. Единствено бях чела ревюта за серума и се радвам, че го има тук и ще мога да го опитам.
Витаминният почистващ гел All Day Vitamin Clean & Mild Facial Cleanser осигурява нежно дълбоко почистване без да нарушава рН на кожата. С екстракт от морски зърнастец и витамин С, които защитават кожата. Супер готина консистенция с мега свеж аромат, която се разпенва и почиства идеално кожата.
Yes, I Am Toner AHA 5% е тоник, който почиства и успокоява кожата.
All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum е серумът, за който съм чела доста и много исках да опитам и аз. Определено тази оранжева опаковка с пипетка изглежда супер съблазнително. Това е витаминен изсветляващ и балансиращ серум, който изсветлява кожата, осигурява равномерен тон на кожата и здравословен блясък. Намалява пигментните петна, белезите от акне и фините линии. Той е на водна основа, съдържащ витамини А, В, D, Е, К и С, както и ниацинамиди и екстракт от зелен чай. Има прозрачна, течна, немазна, без аромат формула, която попива в кожата бързичко, но оставя едно много приятно усещане за успокоена кожа. Тя е свежа и с избистрен тен.
Последният продукт е кремът за лице с охлюв и центела Have a Good Cream Snail & Centella. Подходящ е за ежедневна грижа, като успокоява чувствителната и стресирана кожа и й придава еластичност. Намалява пигментните петна, грижи се за хидратацията и еластичността на кожата. Прекрасна нежна бяла текстура, която при втриване се разнася и се усеща нежния аромат. Кожата остава супер хидратирана и мекичка.
Benton Green Tea Deluxe 4 type Kit съдържа 4 добре познати продукта от линията Green Tea, фокусирани върху успокояване и хидратиране на кожата. Идеалният комплект за пътуване, който се грижи добре за кожата и я предпазва от външни фактори. И четирите продукта са хипоалергенни и подходящи за суха, комбинирана и чувствителна кожа. Използвала съм и друг път продукти на този бранд и ми е познат. Комплектът включва минита на почистваща пяна, тоник, серум и лосион със зелен чай. Всички са на водна основа и имат много леки и приятни текстури без аромат. Единствено почистващата пяна има бяла текстура с натурален аромат. Тоникът, лосионът и серумът са чудесна комбинация, която озарява и омекотява кожата.
В моя инстаграм профил Ви очаква игра с награди. Ще подарим същия комплект като моя на един от вас. Вижте как можете да ичаствате и успех!

Целувки и до скоро!

0 коментара: